Fogamzásgátló

Tisztelt Doktor Ur/Doktor No,

Mar 10 eve szedem a Triodena fogamzasgatlo tablettat. Most epp kulfoldon tartozkodom mar egy ideje es elfogytak a tablettaim.Nem mentem el az orvoshoz masik gyogyszerert, abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset. A Kerdesem az, hogy menjek el megnezetni magam egy nogyogyasszal, vagy erre semmi szukseg? Nem fogom magam rosszul erezni, vagy egyeb panaszok nem fognak jelentkezni most? Mire szamithatok, hogy igy 10 ev utan egyszercsak abbahagyom a tablettat? A gyakori vizelesi inger az ilyenkor normalis? Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

A gyógyszer abbahagyássát követően gyakran kimarad a menses hosszabb-rövidebb időre. Ha 3 hónapon belül nem jön meg, akkor érdemes egy vizsgálatra elmennie, mert lehet, hogy gyógyszeresen kell meghozni. Egyebekben az éves rákszűrésre kell járnia. A vizelési inger nem lehet ennek a következménye, inkább egy hólyaggyulladásra utal, egy vizeletvizsgálatra, és szükség esetén antibiotikumra lesz szüksége.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 17., 22:11; Megválaszolva: 2009. július 17., 22:11
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...