Nuvaring

Üdvözletem!

Menstruációm 2. napján helyeztem fel a gyűrűt, életemben először. Azóta a rendes vérzésem tulajdonképpen elmúlt, viszont pecsételő vérzésem maradt. A felhelyezéstől számítva már 2 hét eltelt, jövőhét hétfőn kell kivennem. Ez normális reakció első hormontartalmú fogamzásgátló esetén? Lehetséges, hogy a következő gyűrűnél már megszokja a szervezetem? Vagy menjek orvoshoz?

(Az orvosom elintézett annyival, hogy hívjam később, most nem ér rá, így most Nincs nőgyógyászom.)

Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Nincs aggodalomra oka, ez normális jelenség, általában az első három ciklus alatt áll be a vérzés. Ha nem javul a helyzet, akkor meg kell próbálni tablettára váltani, ez természetes, nem mindig sikerül egyből a megfelelő módszert megtalálni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 17., 21:13; Megválaszolva: 2009. július 17., 21:13
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?