Novynette fogamzásgátló

Tisztelt Dr,

Most kezdtem el szedni a Novynette fogamzásgátlót. A 10. tablettánál járok és egy pár napja nagyon rossza a hangulatom, mindenen felidegesítem magam, az idegeim pattanásig feszülnek. Ezen kívül a libidóm is erősen csökkent. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet a gyógyszertől vagy valami más van a háttérben. Még egy olyan kérdésem is lenne, hogy epekövem van, amit az orvosommal közöltem is, de a gyógyszer betegtájékoztatójában az áll, hogy epekővel nem szabad szedni az orvosom mégis azt mondta, hogy nyugodtan szedjem. Az is zavar, hogy semmilyen vizsgálatra nem küldött el, sem vérvételre, sem máshová, csak a szokásos nőgyógyászati vizsgálatot végezte el. Ön szerint hagyjam abba a gyógyszer szedését, vagy előtte konzultáljak más orvossal is? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Epeköves!

Az epekövet mindenképpen, minél előbb el kell távolítani. Mivel egy műtétbe nem lehet behalni, de bizony van 20 évesen is epehólyagrák, ami gyakorlatilag hónapok alatt elviszi az embert értelmetlenül. És az epehólyagrák kialakulása szinte mindig epekő talaján van. Tehát ez nem nagy dolog meg kell szabadulni tőle. És persze így a fogamzásgátló kérdése is megoldódik. Persze én Novynette gyógyszert nem javaslok, mivel az magas hormontartalmú és persze nem olyan korszerű, helyette a Yasminelle lenne a legjobb.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt.
Kérdés: 2009. július 10., 22:40; Megválaszolva: 2009. július 10., 22:40
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?