Tabletta

jónapot! Én a Lindynette 20- at szedem már 3 hónapja, és most felmerült egy problémám. A menstruációmnak már 4 napja megkelett volna jönnie és még nem jött meg, vettem terhességi tesztet is de negatív lett! lehetséges az, hogy még tabletta melett is teherbe essek ha mindig rendessen szedtem?   Maga szerint várjak még vagy forduljak orvoshoz?  

 

válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Szerintem néhány nap múlva ismételje meg a terhességi tesztet. Ha rendszeresen szedte, nem ment a hasa, nem hányt, és nem szedett olyan gyógyszert, ami befolyásolja a tabletta hatását (pl. anitbiotikum) , akkor nem valószínű, hogy terhes lenne.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 10., 09:40; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:40
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?