Lehet?

Tisztelt doktor Ur/Nö! Mivel tegnapi kerdesemre nem kaptam választ ezert ulyra megkerdezem. Lehetseges dolog e az hogy 2 hete kezdtem el szedni a Gracial nevü fogamzásgátlot elötte 5 honapig nem szedtem. Most nem vedekezünk csak a gyogyszerrel. Van már hatása ennyi idö után a gyogyszernek? Lehetseges hogy teherbe is eshetek? Elöre is köszönöm:

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

2 hét után a fogamzásgátló már önmagában is védi a nem kívánt terhesség ellen, amennyiben minden nap ugyanabban az időben beveszi. Ne aggódjon!

 Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 03., 16:13; Megválaszolva: 2009. július 03., 16:13
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...