Fogamzásgátlás

Tisztelt Doktor Ur/ Nö! Olyan kerdessel fordulok önhöz mely nagyon agaszt engem. 5 honapja nem szedtem fogamzásgátlot most juniusban elkezdtem szedni. A fogamzásgátlonak a neve: Graciál. Most nekem az lenne a kerdesem, hogy mennyi idötöl nyujt teljes vedelmet a terherbeesestöl. Ma 2 hete hogy szedem de már nem használunk más vedekezö mondszert csak a gyogyszert. Tehát teherbe lehet esni ennyi idö alatt vagy nem? Elöre is köszönöm a válaszát, megerteset.

Üdvözlettel: Beatrix

Dr. Farkas Ágnes válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Beatrix!

Amennyiben a menses első napjától szedi a gyógyszert, úgy 2 hét alatt kialakul a megfelelő védelem. Ha nem, akkor csak a második levél után lesz elég biztonságos.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 05., 00:07 ;Megválaszolva: 2009. július 05., 00:07
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta...
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás