Tabletta váltás

Tisztelt Doktornő! Tablettát fogok váltani (Belaráról Mercilonra) és az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor kell-e vmilyen másfajta védekezés is vagy csak szedjem ugyanúgy és nincs változás a védekezésben? előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Szedje folyamatosan szünet nélkül a Mercilont, és akkor biztosan nem csökken a védelem.

Ha áttöréses vérzés jelentkezne, nem kell megijedni, egy-két ciklus alatt biztosan helyreáll a vérzés is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 28., 13:05; Megválaszolva: 2009. június 28., 13:05
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?