A Nidol fájdalomcsillapitó befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Kedves Doktornő!

Virusos megbetegedésböl kilábaltam és mellékhatásaként izomfájdalom lépett fel nálam, az orvos  nidol 100mg tablettát irt fel, hogy 5 napig szedjem. Az lenne a kérdséem, hogy befolyásolja-e a Mercilon hatását? Végülis az orvos azt mondta, hogy  nem antibiotikum, igy nem is emlitettem meg neki, hogy szedek fogamzásgátlót.

De most érdekelne mégis, hogy befolyásolja-e

köszönöm a válaszát elöre is:

Éva

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Éva!

Ne aggódjon, nem befolyásolja a hatást.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 28., 12:41; Megválaszolva: 2009. június 28., 12:41
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...