Milligest

Tisztelt Doktor Úr!
 
2 éve Milligest fogamzásgátló tablettát szedek, és egészen eddig teljesen normális volt a menstruációm. A 21 db gyógyszer után 2 nappal jelentkezett a vérzés.
 
Most viszont a 17. gyógyszer utáni napon megjött a menstruációm. Semmi fájdalmat nem éreztem, egyszerűen csak észrevettem a vérzést.
 
Annyit még tudni kell, hogy múlt héten egy 3 napos antibiotikumot (Azibiot 500 mg) szedtem megfázásra. Esetleg emiatt történhetett-e?
 
A másik kérdésem, hogy folytathatom-e tovább a fogamzásgátló tablettát és azután hagyjak el 7 napot, vagy hagyjam abba most, és mostantól számoljam a 7 napot.
 
Bízva mihamarabbi válaszában:
 
Üdvözlettel: Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Zsuzsa!

Az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását, emiatt lehetett a vérzés is. Kiegészítő védelemre van szükség legalább egy hétig, de nyugodtan szedje tovább a tablettát, ahogyan eddig is, majd visszaáll a rend.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 28., 12:36; Megválaszolva: 2009. június 28., 12:36
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...