Terhes vagyok?

kedves doktornő/úr

a barátomaml 19.-én szertkeztünk, de történt egy kis "baleset"kiszakadt az óvszer

ő nem ment el bennem, de elmentünk a nőgyógyászhoz és felirt nekem escapelle tabletátt, amit én be is vettem, de kétségeim vannak mert pont a baleset idején volt peteérésem, és attól is félek h mivel az óvszerben nem volt semmi az előváladék belém került és úgy hallottam h az is tartalmazhat spermákat.Utána olvastam és sok oylan véleményt láttam ahol nem segített a tablletta.kérem segítsen.most akkor már biztos h terhes vagyok?

Dr. Farkas Ágnes válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Ne aggdójon, időben bevette az esemény utáni gyógyszert, és a párja is időben megszakította az együttlétet. Az előváladék azért nem olyan mennyiségű, hogy összegyűljon az óvszerben, az nem kell keresnie. Ne izguljon!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 14:11 ;Megválaszolva: 2009. június 27., 14:11
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta...
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás