HPV és herpesz vagy valami más?

Jó napot! Nem tudom, hogy mi bajom lehet, de remélem, hogy tud segíteni. Múlt héten hétfőn megjött és elkezdtem szedni fogamzásgátlót, a probléma, hogy a vérzés még mindig tart. Kb 3hete voltam nőgyógyásznál és felmerült a HPV gyanúja. A felső ajkamn kijött egy herpesz, ami tényleg lehet ennek a vírusnak az egyik tünete? Előre is köszönöm a segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Högyem!

A herpeszét a herpeszvírus okozza, független a HPV fertőzéstől. HPV csak rákszűűréskor végzett vizsgálaton merülhet fel, ezt orvosának kell kivizsgálnia.

A mostani vérzés a gyógyszer mellékhatása. Amennyiben csak pecsételő vérzés van, ne aggódjon, remélhetőleg a következő ciklusban már nem jelentkezik, de ha rendes menses van, akkor vissza kell mennie orvosához, mert nem jó ilyen sokáig vérezni, és másik gyógyszerre lesz szüksége.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 23., 20:02; Megválaszolva: 2009. június 23., 20:02
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...