Fogamzásgátló tabletta elhagyása

Tisztelt Doktor Úr!

30 éves vagyok, kb. 7 éve szedem a Tri-regol fogamzásgátló tablettát (előtte 2 évig Marvelont szedtem) , kb. 2 év múlva szeretnék majd teherbe esni. Áttérhetek-e egy alacsonyabb hormontartalmú készítményre vagy érdemes már most abbahagyni a fogamzásgátló szedését?

Köszönöm

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben panaszmentes jelenleg, szerintem felesleges lenne áttérnie másik gyógyszerre. Mivel érdemes számolni azzal, hogy a menses nhány hónapig nem jön meg, esetleg rendszertelen lesz, szerintem 1 évvel hamarabb is abba lehet hagyni a gyógyszer szedését.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 19., 15:39; Megválaszolva: 2009. június 19., 15:39
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?