Mitől lehetséges?

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

 

Tüszős mandulagyulladással fekszem itthon. Azóta a szeméremtájékom is teljesen be van gyulladva, erős sárgás-zöld folyásom van. Nem akar javulni. Ezt okozhatja a mandulagyulladás is? Mit csináljak?

Novynette fogamzásgátlót szedek.Ez a harmadik hét, jövő héten kellene megjönnie a menstruációmnak. Ennek ellenére ma megjött. Ez mitől van? Lehetséges, hogy a magas láz és a betegség hozta elő? Vasárnap veszem be a 21. tablettát. Jövő héten akkor megint meg fog jönni?

 

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

Valószínű, hogy antibiotikumot szed a mandulagyulladására, és ennek hatására a hüvely normál flórája is károsodott. Amit kipróbálhat az a Canesten kombi, majd a Floragyn alkalmazása, hátha ez segít, de csak a mensest követően. A gyulladás hatására a méhszáj lehet vérzékenyebb is, de amire figyelni kell, hogy az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását, és ezért jött meg a menses hamarabb. Kiegészítő védekezést kell alkalmazni az anitbiotikum befejezése után 2 hétig.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 18., 14:49; Megválaszolva: 2009. június 18., 14:49
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok