Elfelejtett tabletta- sürgős!

a helyzet a következő: pénteken kedztem szedni a 7nap szünet után a gyógyszert (szombatig még tartott a mensesem) , de a hétfői tablettát elfelejtettem bevenni. kedd este bevettem a hétfőit, nem vettem észre h nem a keddit, és szerdán reggel jöttem rá a tévedésre, ekkor bevettem az elfelejtett tablettát, és szerda este a szerdait, és azóta rendesen szedem. tehát hétfőn nem vettem be tablettát, de kedd este igen. és szerda reggel pótoltam... 19 vagyok, mercilont szedek, kb fél éve. kérdésem az h kedden este együtt voltam a barátommal, de szerda reggel után már nem. ma (szombat) délután viszont szédülök. amúgy is alacsony a vérnyomásom, szoktam szédülni (de nem ennyi ideig) , és keveset is aludtam. tehát lehet h a fáradságtól van az egész v lehet h terhes vagyok? kezdek aggódni, és mikortól van értelme terhességi tesztet vennem?
 a választ előre is köszönöm..

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza elfelejtett fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Nem valószínű a terhesség, bár fennáll a lehetőség sajnos. A tünetek viszont biztosan nem utalnak terhességre, mert leghamarabb a menses kimaradása után jelenkeznek tünetek. Szerintem ne aggódjon.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 16., 15:33; Megválaszolva: 2009. június 16., 15:33
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?