Tovább tartó vérzés

Tisztelt Doktor Nő!

Az lenne a kérdésem, hogy most kezdtem el szedni a 2.levél Lyndinette30 fogamzásgátlót, de még mindig van vérzésem.5 napig szokott tartani és ez már a 10.nap, hogy meg van.Hagyjam abba a gyógyszer szedését vagy folytassam? Lehet, hogy nem jó a gyógyszer? Az első hónapban minden rendben volt, még közti vérzés sem volt.Válaszát köszönöm: Ditte.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Ditte!

Nem tudom, milyen mennyiségű a vérzése, de ha sok van, vagy alvadékos, akkor menjen vissza a gyógyszert felíró orvoshoz, mert lehet, hogy másikat fog kapni, ezt pedig abba kell hagyni.

Ha csak minimális pecsételés van, akkor nem kell megijedni, előfordulhat a gyógyszer szedése alatt. Az első 3 hónap során áll be a menses rendszeresre, és ilyenkor időnként lehet pecsételő vérzés, vagy áttöréses is. Orvoshoz akkor kell menni, ha a 3 hónap alatt nem áll be a vérzés, vagy túl sok van, mert nem jó sok vért veszíteni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 16., 14:53; Megválaszolva: 2009. június 16., 14:53
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...