Diane 35

Tisztelt doktor/doktorno! Hormonzavar miatt 2 éve felirtak a dian 35, szedtem 3honapot és 3 honap szunet, most megint elkezdtem szedni és szeretném tudni, hogy tényleg biztonságos fogamzásgátlás hatása? Mert erre még nem használtam és nem szeretnék véletlenül sem teherbe esni.Köszönöm elöre is válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Ha fogamzásgátlót szeretne, akkor nem javaslom a Dianét, mert magas hormontartalmú gyógyszer, és bár fogamzásgátlónak is tökéletes, de nem ebben az indikációban javasolt felírni, sokkal korszerűbb készítmények is vannak.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 11., 13:38; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:47
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol