• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr! A menstruációm első napjától számítva 10 napja kezdtem el az előírásoknak megfelelően a Tri-regol fogamzásgátló alkalmazását. Azt szeretném tudni, hogy a fogamzásgátló szedésének kezdetén mikortól biztonságos a védelem? Akár már az első levél alatt is vagy esetleg csak a következő ciklus után? Várom mielőbbi válaszát és előre is köszönöm szépen a segítségét! Tisztelettel: Ú.T.Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Ágnes!

        A két hetet várja meg, ezután nem szükséges már kiegészítő védekezés.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 21:34:04; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: