• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr Ur/ Dr No egy Diane 35 nevu fogamzasgatlot szedek 2 honapja. Holnap kelleneelkezdjem a harmadik doboz szedeset, de a het nap szunetidoben nem jott meg a menstruaciom. Mit tegyek? Kezdjem el szedni a harmadik dobozt is? Mi lehet a problema? Vajon terhes vagyok? Mindig beszedtem idoben, rendszeresen. Betartottam pontosan a hasznalati utmutatot. Kerem valaszoljon mert mar nagyon idegesit ez a helyzet es nem tudom mit tegyek. Elore is koszonom szepen.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Időnként előfordul, hogy a tabletta mellett is késik a vérzés, vagy nem jön meg. Egy terhességi tesztet biztos-ami-biztos érdemes csinálni, de nem valószínű a terhesség, ha rendszeresen szedte a tablettát. Egyébként ezt a gyógyszert erőss, aknés betegségben javasolják, ha "csak" fogamzásgátlásra van szükség, javasolnám az alacsonyabb hormontartalmú gyógyszer szedését.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 21:04:42; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!