• Fogamzásgátló kiegészitése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr!

        Köszönöm a válaszát és kiegészitem.

        33 éves vagyok kórósan elhizott, gyógyszert szedtem a terhességem alatt, előtt és után is a magas vérnyomásomra.3 gyereket simán szültem.Családban szülők magas vérnyomásban szenvednek.

        Olvastam a neten az injekciót és meg szeretném kérdezni hogy esetleg ezt nem e lehet nekem mégis a spirál és a gumi helyett.

        Köszönöm a válaszát!

        Tisztelettel:Oláhné

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Oláhné!

        Az injekció még a tablettánál is több hormont tartalmaz, nagyon kevesen alkalmazzák, mert jelentős hízást, és vérzészavarokat okoz. Ezt én nem javaslom Önnek.

        Fontos lenne a testsúlycsökkentés, emellett a méhen belüli eszköz lenne a legalkalmasabb módszer önnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 22:12:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: