Fogamzásgátló váltás

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

 

5 éve szedem ugyanazt a fogamzásgátlót, Nem igazán híztam tőle.

Folyási problémák miatt gyógyszert kell váltanom. Lindynett 20-ról 30-ra. Lehetséges, hogy meghízom tőle? Akár kisebb, akár nagyobb mértékben?

Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Nem igazán értem, milyen folyás miatt kellett a magasabb hormontartalom, de nem valószínő, hogy hízni fog ettől, hiszen nincs olyan nagy különbség a két gyógyszer között. Azért figyeljen oda az étkezésre, akkor biztosan nem fog hízni.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 05., 10:15; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:00
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol