Fogamzásgátlás

Tisztelt Doktornő! Először is köszönöm az előzö válaszát! Én kérdeztem hogy melyik lenne a  megfelelő fogamzásgátlószer az én számomra! Negyven éves vagyok és az orvosom a méhen belüli gyűrűt ajánlotta! Igen szültem már van két egészséges fiu gyermekem az egyik 19 éves a másik 13 éves és szülni már NEM akarok! És mi lenne ha leköteném magam, szeretném meg kérdezni ez hogy müködik és van-e valami hátránya? Hány éves kortol lehet ezt megcsináltatni? Fizetni kell-e érte? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát! Tisztelettel Ágica.69

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Ágica!

Már 18 éves kortól lehet kérni (sajnos túl korán) ezt a műtétet. Részletesen olvashat az elárásról oldalunkon az alábbi linkre kattintva:

A művi meddővé tétel

Amit nagyon fontos tudnia, hogy ez valóban végleges megoldás, bár megpróbálhatják helyreállítani a petevezetőket, ha ismételten gyermeket szeretne, de valószínű, hogy csak a lombik marad ezután.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 05., 09:25; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:34
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló tabletta wu long anti...
Salvus víz fogamzásgátló
Érdeklődöm, hogy a Salvus víz befolyásolhatja e a fogamzásgátló hatását-mivel gyomorra alkalmazandó és úgy tudom hogy a gyomor problémák miatt...