• Kirándulni megyünk, de:(

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        Érdeklödni szeretnék  hogy julius 12től-19-ig nyaralni megyünk csak sajna ekorra kaptunk szállást de ma kiszámoltam hogy 15.-én megfog jönni én yasminelle fog.gyógyszert szedek hogy tudhatnám megoldani hogy azt a hetet valahogy kihagynám?

        Válaszát előre is köszönöm Anikó 

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció eltolás témában

        Kedves Anikó!

        Egyszerűen ne hagyjon szünetet a két levél között, és akkor nem lesz vérzés. Előfordulhat, hogy még a 2. levél vége előtt áttöréses vérzés lesz, ettől nem kell megijedni, szünetet majd a 2. levél után hagyjon a szokásos módon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-04 16:13:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: