• Fogamzásgátló, menstruáció késés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy már 1éve szedem a Belara fogamzásgátlót és tegnap volt a 4.nap amikor ugye megkellett vna jönni e, de még ma se jött meg! ebben a hónapban kellett Candiline-t használnom és utánna begyulladt.Ezzel el is mentem orvoshoz és azt mondta, hogy ez vele jár, előfordul hogy utánna akkor begyullad. Meg előző héten volt barna folyásom.Emiatt akkor most késhet a menstruációm?

        Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Előfordulhat, hogy a gyulladás miatt késik a menses, de ha bármi okból felmerül a terhesség lehetősége, akkor egy tesztet kell csinálni, de aggodalomra egyébként nincs ok.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 15:57:38; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!