• Nem hormonális fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Múlt héten vettem észre, h a mellemből tejsavó szerű váladék szivárgott, amitől nagyon megijedtem, úh gyorsan el is mentem nőgyógyászhoz. 8 éve szedek fogamzásgátló tablettát szünetek nélkül (Novynette). A doktor úr azt mondta, h ez elő szokott fordulni és hagyjam abba a tabletta szedését. Kaptam rá gyógyszert (Bromicriptin). Sajnos rosszul lettem ettől és csak este feleket tudok bevenni, de gondolom ez nem változtat a hatás kifejtésén. Az lenne a kérdésem, h az óvszeren kívül milyen megbízható módszerek léteznek? Spirált nem kaphatok, mert nem szültem. Én gondoltam a hüvelykúpokra. Ön mit gondol ezekről a készítményekről? Mennyire hatásosak, ha megfelelően alkalmazom? Hallottam még az ovulációs mikroszkópról is. A kérdésem uaz. Állandó párkapcsolatom van. A párom külföldön dolgozik (3 hét kint 1 hét itthon).

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos sem a mikorszkóp, sem a hüvelykúpok nem megbízhatóak, csak az óvszert javasolnám, ha nem fér bele egy véletlen terhesség a kapcsolatba.

        Külföldön már gyakrabban alkalmaznak méhen belüli eszközt is nem szült nőknél, ilyenkor speciális, kis méretűt alkalmaznak. Kérdezze meg kezelőorvosát, van-e esetleg erre lehetőség.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 14:44:16; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!