• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!
        Azért folyamodnék az Ön segítségéhez, mert kétségbe vagyok esve.
        1 hónapja szedem a bizonyos Harmonet fogamzásgátlót rendszeresen, előtte még életemben nem szedtem semmilyen fogamzás gátlót. Rendesen akkor kezdtem el szedni, amikor megjött a menstruációm. Nemrég fejeztem be az 1. levél szedését, aztán meg is jött a menstruációm, és a 8. napon el is kezdtem szedni a 2. levél gyógyszert is. Szombat este 9kor vettem be a gyógyszerem, mint mindig és ez volt a 2. levél 3. gyógyszere.
         A barátom aznap este, olyan éjfél körül elment bennem.
        A kérdésem az, hogy Ön szerint mikortól hat a Harmonet gyógyszer, mert én azt hallottam, h olyan 1 hónap után kezd el hatni. A másik kérdésem, hogy Ön szerint teherbe estem avval, hogy elment bennem a barátom?
        Legyen szíves minél hamarabb válaszolni!
        Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        Mivel rendszeresen szedte a gyógyszert, és még egy teljes ciklus is végigvárt, nincs miért aggódni, már teljes volt a védettség, biztosan nem esett teherbe.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-03 14:28:29; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés