• Milligest

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/úr!

        26 éves nő vagyok, 3 éve szedem a Milligest nevű háromfázisú fogamzásgátló tablettát, eddig nem jelentkezett probléma, de az elmúlt két hónapban pecsételő vérzésem volt többször, illetve sötétbarna folyás jelentkezett.Ön mit javasol, váltanom kellene, és ha igen akkor milyen készítményt javasol? (Előtte 3 évig szedtem a Yadine-t is és akkor  is ilyen probléma jeletkezett akkor kezdtem el szedni a Milligestet.)

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Milligestes!

        Sajnos lehet, hogy ezt a gyógyszert is le kell cserélnie. Azt javaslom, hogy menjen vissza az orvoshoz és beszélje meg vele, mit kell tenni. A lényeg, hogy együtt válasszák ki mi legyen az újabb gyógyszer.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 11:33:44; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: