Az alábbi két szemcsepp csökkenti-e a fogamzsgátló hatását?

Ma voltam szemészhez, azt modnta, vírusos fertőzés van a bal szememen, és már a jobbon is kezd kialakulni. Felírt két szemcseppet, pégpedig a Floxalt, és az Efflumidex Liquifilmet. Mercilon fogamzásgátlót szedek, ha a szemcseppeket használom, csökken a fogamzásgátló hatása?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Mivel ezek helyileg ható készítmények, és nem szájon át szedhető, az egész szervezetre ható gyógyszerek, nem befolyásolják a fogamzásgátló hatását.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 01., 22:37; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:47
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol