• Lehetek e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Volt egy kis gond a védekezésnél...kiszakaadt az óvszer..és.. bevettem egy 72órás tablettát.. tudom hogy nagyon felborítja a hormonokat..és meg is jöttt a havim... és miután elmúlt rá egy hétre megint megjött... Azt szeretném kérdezni hogy ugye nem lehetek terhes ha be is vettem a gyógyszert rögtön másnap és meg is jött..ráadásul kétszer is..ugye nem lehetek terhes?:S Nagyon ideges vagyok a barátom azt mondja  hogy nem lehetek szerinte...de nem vagyok nyugodt..
        Előre is köszönöm a választ

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, biztosan nem terhes. Már 2 menses is volt, és időben be is vette a gyógyszert.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 22:32:28; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: