• Menstruáció előbbre hozása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném megtudni, lehet e valamilyen módszerrel a menstruációt előbbre hozni? Fogamzásgátlót szeretnék minél hamarabb szedni, és úgy tudom, hogy csak a menstruáció 1. napján elkezdve lesz 1 hét után védettség. És ha nem lehet előbbre hozni, akkor ha nem az 1-5. napon kezdem el (belara fogamzásgátló) védett leszek e, vagy felesleges?.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Csak akkor alakul ki a megfelelő védettség, ha a menses 1. napjától szedi a gyógyszert. Sajnos nincs más választása, meg kell várnia a vérzést. Az első 2 hétben még alkalmazzon kiegészítő védekezést is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 22:30:31; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: