• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 21 éves vagyok. A Yadine fogamzásgátlót szedem már 3 és fél éve. Sokan azt mondták hogy nem szabad sokáig egyféle gyógyszert szedni, és váltani kellene. Ez így van? Szükség van a váltásra? Egyébként nincsen probléma a gyógyszerrel, nincs káros mellékhatás. Bár mostanában kissé feszül a bal mellem. Ez a gyógyszertől van, vagy hormonális? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha van egy jól bevált gyógyszer, ami nem okoz panaszokat, nem jelentkeztek mellékhatások, nincs szükség váltásra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 14:05:48; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések