• Gyógyszerváltás 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Köszönöm először is válaszát. Még lenne e témában kiegészítő kérdésem:tehát 37 éves vagyok, egyszerszültem, tri-regolt abbahagytam, váltanék, de tartózkodom a spirál és gyűrű és egyéb idegen anyagoktól. Talán az Ön által ajánlott gyógyszerek egyike jó lesz, csak még azt kell hozzátennem, hogy a koleszterinszintem magas, amire gyógyszert (Atoris)szedek. Alkatom átlagos (166cm és 53 kg). Tehát a kezelt koleszterinszint és pici visszerek mellett elkezdhetem-e az ajánlott tabik valamelyikét? ELőre is köszönöm válaszát. Ritci

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Ritci!

        Mivel a méhen belüli eszközt nem szeretné, így valóban marad a fogamzásgátló tabletta. Ha egyéb kizáró oka nincs, akkor elkezdheti szedni valamelyik gyógyszert. Orvosával személyesen egyeztessen majd.

        Amit javaslok, hogy a visszerekre majd fokozottan figyeljen, könnyű torna mellett inkább hűvös zuhany tesz jót a vénáknak. (A vátló zuhany az artériáknak jó).

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 14:03:44; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.