• 90 napos diéta és fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

          Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

          Elég buta kérdéssel fordulok Önökhöz. Az érdekelne, hogy a fogyókúrák, nevezetesen a 90 napos diéta lehet-e bármilyen befolyással a fogamzásgátló tabletta működésére? Logikusan úgy gondolom hogy nem, de biztosra akarok menni.

         

         Köszönöm törelmüket és segítségüket!

         

         Lívia

        WEBBeteg szakértő válasza a diéta, fogamzásgátló témában

        Kedves Lívia!

        Ne aggódjon, nem lesz hatása a diétának a fogamzásgátlóra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-30 23:45:03; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon