Aszthma és Lindynette

Tisztelt doktor úr!

A nőgyógyászom Lindynette20 fogamzásgátlót írta fel. Lehet valamyilen hatással rá, hogy közben az aszthmámra Pulmicort Turbohalert és Aerius tablettát szedek? (egyiknél sincs a tájékoztatóban iylesmi) .

köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Asztmás!

A lényeg, hogy az egyiket reggel a fogamzásgátlót meg pl. este érdemes szedni.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Kérdés: 2009. május 30., 22:57; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:16
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...