• Tisztelt DoktorÚr(Nő)!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fogamzásgátlót szeretnék váltani a Diane 35-ről a Femodemre és olyan kérdésem lenne hogy hogyan tegyem....ugyanúgy ahogyan eddig szedtem a Diane35 öt vagy hagyak szünetet?

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Szünet nélkül szedje az új gyógyszert (nem kell a 7 nap). Áttöréses vérzés előfordulhat, nem kell aggódnia, remélhetőleg 2-3 ciklus alatt ismét visszaáll a rend majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 00:37:46; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: