Mennyi ideig van hatóanya a Nuvaringnek?

3 hétig tudom, hogy folyamatosan hatékony. Ha a 4. hétre benthagyom a gyűrűt, még védene attól, hogy megjöjjön a menszeszem vagy inkább tegyek fel azonnal egy másik gyűrűt? Üdülni megyek és pont gyűrűmentes hetem lenne abban az időben. Szeretném megtudni, hogy a 4. hétre még fennmaradhat a gyűrű és így eltolhatom a vérzés jelentkezését vagy egy új gyűrűt kell feltegyek 3 hétre. Válaszát várom. Köszönettel: GGAGNES

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza Nuvaring gyűrű témában

Kevdes Ágnes!

Nem elég a fogmazásgátló hatás, a 3. hét után szünet nélkül tegyen fel egy újabb gyűrűt, és akkor el lehet tolni a mensest. Áttöréses vérzés azért jelentkezhet, nem kell megijedni ettől.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 22., 22:59; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:35
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Nőgyógyászat - Nuvaring

Kedves Doktorúr/Doktornő!

Most kezdtem el Nuvaringet használni és elég sok kérdés merült fel bennem.

Először is a szexuális...

Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén