• Gyógyszerváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

         

        Mercilon tablettát szedek és az orvosom a Yadin-ra váltást ajánlotta.

        Az egyik kérdésem az lenne, hogy hogy kell váltani? Szedjem végig a Mercilont, majd 7 nap szünet és jöhet a Yadin?

        A másik kérdésem: hajlamos vagyok a hízásra, a narancsbőrre. a Yadin-ra váltáskor előfordulhatnak ezek  a problémák (mivel másabb pl:összetevőkben, hormonmrnnyiségben a Yadin, mint a Mercilon)?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        Üdvözlettel: Nikolett

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Nikolett!

        Ahogy írta, úgy jó lesz a váltás. Azt nem lehet előre megmondani, hogy melyik gyógyszer segíti elő a hízást, de a Yadine mellett ez ritkábban fordul elő.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-18 23:03:41; Megválaszolva: 2011. október 03., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: