• Lindynette 20 fogamzásgátlotól hasmenés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        22 éves lány vagyok, és most kezdtem el szedni a lindynette 20 nevű fogamzásgátló tablettát. A 15. tabletta bevétele után rendszeresen hasmenésem van. Nem jár semmi féle fájdalommal, meg nem is kell elmennem naponta többször, csak ha elmegyek, akkor hasmenésem van. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges, hogy ez a gyógyszertől van, vagy valami vírus? (A fogamzásgátló tabletta szedésének megkezdése előtt voltam vérvételen, és mindent rendben találtak.) Most vettem be az utolsó darabot az első levélből, de továbbra is jelenkezik az adott probléma. Érdemes elkezdenem a következő levelet, és lehetséges, hogy el fog múlni, vagy inkább új fogamzásgátló módszert után kell néznem? (például: hüvelygyűrű? )

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem szokott hasonló panaszokat okozni a fogamzásgátló, de kizárni sem lehet. Szükség lenne egy vérvételre, hogy láássák van-e fertőzés a szervezetében, és ennek birtokában döntsék el, váltson-e egyéb fogamzásgátlóra. A hüvelygyűrű azért jobb, mert nem a tápcsatornában szívódik fel.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 22:20:18; Megválaszolva: 2011. október 03., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: