• Mercilon visszereslábnál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

        33 éves egy gyermekes édesanya vagyok.

        Szülés előtt közel 10 évig Triegol fogamzásgátlót szedtem.

        Most a Mercilon fogamzásgátlót ajánlották nekem, de utána olvasva felmerült bennem, hogyha édesanyámnak már nagyon visszeres a lába és nekem is kezdődő visszér problémáim vannak, akkor nem-e kellene más fogamzásgátló tablettát szednem.

        Előre is köszönöm válaszát!

        Üdvözlettel:

        Hanna

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hanna!

        Az összes fogamzásgátló hormont tartalmaz, ami a visszerek állapotát bizony ronthatja. Amit használhat (tekintettel arra, hogy már szült is) a méhen belüli fogamzásgátló. Sokkal egyszerűbb lenne.

        Mindemellett ha eddig még nem volt vizsgálat a fokozott trombózis hajlamra, és mégis fogamzásgátlót szeretne szedni, akkor először ezt kell kivizsgálni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:29:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: