• Lindynette30.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Most kezdtem el szedni a Lindynette30 nevű fogamzásgátlót, az orvosom azt mondta, hogy a rendszeresebb vérzés érdekében a menstruációs ciklus 8. napján kezdjem el szedni, így nem valószínű áttöréses vérzés. Mivel én úgy tudom, hogy a gyógyszert a menstruáció első napjától kell kezdeni, a kérdésem az lenne, hogy ha a 8. napon kezdem el szedni, hány nap múlva ad védelmet? Az első hetekben még használjunk óvszert? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Ditte.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Ditte!

        Az első naptól szedve már 2 hét múlva kialakul a védelem, ha később szedi (általában az 5. napot javasolják), akkor csak a következő ciklusban lesz biztosnágos a védelem.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:18:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: