• Terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A Mercilon nevű fogamzásgátlót szedem már elég régóta. A gyógyszer 7 napos szünet utáni szedésének 2. hetében történt a következő. Éjfélkor vettem be a gyógyszert és hajnali háromkor hasmenésem volt 1-szer. Előtte való nap este voltam együtt szexuálisan a párommal. Lehetek-e terhes? Válaszát előre is köszönöm. Üdv.: Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Anita!

        Nem tudom, vajon mindig ilyen későn veszi-e be a tablettát, de a 3 órás határt jó betartani. Amit tudnia kell, hogy az 1x-i híg széklet még nem hasmenés, csak a napi többszöri.

        Nem valószínű, hogy a teherbeesés szóba jön, de az időpontot tartsa majd be.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-14 12:44:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés