• Teherbe eshettem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Fogamzásgátló tablettát szedek már több éve. A múlt hónapban elfelejtettem bevenni 2x, nem emlékszem pontosan, hogy az első 7 végén vagy a második elején, másnap mikor a következőt kellett volna, észrevettem és bevettem a kimaradt tablettát. Ez alkalmakkor nem éltem nemi életet. A 3. héten szedtem antibiotikumot, az orvos mikor felírta nem mondta, hogy csökkentené a fogamzásgátló hatását, de pár napja elolvastam a betegtájékoztatót és láttam. A szokásos időben megjött a menstruációm, de ennek első napján szexuális életet éltem (előtte nem) és ekkor egyéb módon nem védekeztünk. Kérdésem hogy teherbe eshettem-e így?  És hogy hány nap múlva érdemes tesztelni.  kb 10 napon vagyok.

        Előre is köszönöm a választ!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nagyon kicsi így a terhesség valószínűsége, és a 14. napon végzett teszttel ezt ki is zárhatja majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 23:34:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: