• Fogamzásgátló és homeopáthiás készítmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Csősz György Doktor Úr! Szeretném a segítségét kérni! Betegségem miatt homeopáthiás készítményeket fogok szedni. Szeretném Öntől megkérdezni, hogy befolyásolhatják-e a fogamzásgátló tabletta (Meliane-t szedek) hatását? Szedhetem együtt őket? Előre is köszönöm szépen a segítséget! Tisztelettel: Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Nem semmilyen homeopatias szer nem befolyásolja a fogamzásgátlók hatását
        elvileg, de lehet kivétel.Kérdezze a homeopatiás szakemberét is.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-13 23:08:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés