• Gracial fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy immár 5. hónapja szedem a gracyal fogamzásgátlót és körülbelül ennyi ideje egyszerűen nem ismerek magamra, olyan pszichológiai változásaim vannak mint pl.: folyamatos sírás olyan dolgokon amiken eddig nevettem állandó rosszkedv szoros családi körben ahol eddig én voltam a legfürgébb és a legbeszédesebb!

        Az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja e a fogamzásgátló tabletta!

        A másik kérdésem pedig, hogy itt olvastam, hogy a gracyal a legnagyobb hormontartalmú gyógyszer.Ez igaz? És ha igen mennyiben befolyásolja a testsúlyt? Én most diétázom és két hónapja letettem a cigarettát is!

        Előre is köszönöm válaszát: Timi

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Timi!

        Lehet a bagó letétel is hozzájárul, de szerintem meg kellene próbálni egy másik gyógyszert is. Tehát lehet, hogy a hangulat ingadozásba a fogamzásgátló is hozzájárul, tehát én mindenképpen váltanék. Mire. Yadine pl.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-08 11:09:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 07:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: