• Yasminellre-Cypromixről?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr!

        Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Cypromix fogamzásgátló tablettát szedek már egy éve,ami a bőrproblémámon sokat segített, bár még mindig nem tökéletesítette azt, bár híztam is a tablettától elég sokat. Mostanában a tablettaváltáson gondolkoztam, és sok jót hallottam a Yasminelle nevű készítményről, de azt nem tudom biztosan, hogy a kissé pattanásos bőrömön ez is segítene-e, illetve, hogy emelett a tabletta mellett könnyebben leadnék-e pár kilót. A Yasminelle-nek is vannak "hátulütői"? És ha igen leírná, hogy mik azok? Jó választás lenne számomra a tabletta?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A Cypromix egy magas hormontartalmú gyógyszer, nem csoda, hogy hízott mellette. Bőrgyógyászok egy fél év-egy évig szokták javasolni a pattanások kezelésére, így lehet, hogy valóban ideje lenne váltania. Minden nőnek nem lehet tudni, hogy vajon a Yasminelle megfelelő lesz-e, ami egyébként egy korszerű, alacsony hormontartalmú gyógyszer, és segíteni is fog abban, hogy a súlyát csökkenteni tudja majd. A pattanásokra ennek is van hatása, remélhetőleg nem lesz panasza, persze lehet, hogy egy átmeneti időszak lesz, amíg türelmesnek kell lenni.
        Ez három hónapnál nem több.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-07 11:19:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés