• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Gyermekeim születése után óvszerrel védekeztünk. Nem rég befejeztem a szoptatást és szeretnék valamijen kényelmesebb és biztonságosabb módszerre váltani. Második szülésem óta a menstruációm 5-6 napig tart, és az első két nap elég erős, nappal is éjszakai betétet használok. Milyen lehetőségeim vannak. Hormonokból a lehető legkisebb mennyiségewt szeretném bevinni a szervezetembe. Válaszukat köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Gyermekszülés után sokszor ideális megoldás a méhen belüli eszköz. Az egyszerű spiráloktól a menses általában bővebb, görcsösebb, de létezik egy hormontartalmú méhen belüli eszköz is, ami csökkenti a mensest, néha nem is jelentkezik mellette. Nagyon biztonságos módszer, és a hormontartalom is lassan, fokozatosan szívódik fel. Az alábbi linkre kattintva bővebben is olvashat erről:

        A méhen belüli hormontartalmú eszköz

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-06 10:24:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés