• Fogamzásgátlóról ismét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fogamzásgátló
        Megválaszolva:2009-05-01 17:07
         

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes

        2008.februártól kezdtem el szedni a yasminelle fogamzásgátlót. Ezt 2008.októberig szedtem, majd január végéig szünetet tartottam, és ismét elkezdtem februárban szedni a yasminellét. Szerdán kellett volna elkezdenem ismét szedni a gyógyszert, de ehelyett hétfőn kedztem el. Nyújt most nekem ez megfelelő védelmet terhességgel szemben?

        Ez volt akkor a kérdésem, amire meg is kaptam a válaszát, és nagyon szépen köszönöm, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig is kell kiegészítő fogamzásgátlót alkalmazni, mert nem hamarabb, hanem később kezdtem el szedni a gyógyszert. És amikor el kellett volna kezdeni a gyógyszert, voltunk 3. nap a párommal, ugyan megszakításos módszerrel. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem, mert nagyon meg vagyok ilyedve! Előre is köszönöm a válaszát.

         

             
         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel ebben a formában több nap is kimaradt gyógyszer nélkül, 2 hétig alkalmazzanak kiegészítő védekezést. Remélhetőleg nem esett teherbe azon a napon, de a fogamzásgátló hatása nem volt teljes még akkor.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 11:47:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: