• Sumetrolim és Yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő!

        Nekem az lenne a problémám, hogy kaptam egy hasmenéses vírust és ráadásul fel is fáztam. A felfázásra sumetrolimot szedtem 2X2-t 5 napig és Papaverinum tablettát. Szedek mellete yasminelle fogamzásgátlót és az lenne a kérdésem, hogy mennyi ideig kell kiegészítő fogamzásgátlást használni? Pont az utolsó tablettát kellett bevennem akkor amikor az antibiotikumot beszedtem és a hasmenésem is elkezdődött. A gyógyszert is ugyan úgy kell tovább szedni? Mármint a fogamzásgátlót.

        Előre is köszönöm a választ!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Az antibiotikum is és a hasmenés is csökkenti a fogamzásgátló hatását. Amíg tart a hasmenése, és a gyógyulást követő 7 napig alkalmazzon kiegészítő védekezést, a Yasminelle-t pedig szedje tovább, ahogy eddig is szedte.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 11:44:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: