Más gyógyszer

Két hete kezdtem el szedni a fogamzásgátlót és most felfáztam és a gyomrom is kissé fáj. Erre szedek nitrofurantoint, és summetrolimot. Okozhat e valamiféle változást ezen gyógyszerek együttes hatása a védettségben?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását, így kiegészítő védekezés javasolt a gyógyszer befejezése után is még egy hétig.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 04., 12:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:37
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...
Fogamzásgátlónál 1 tabletta...
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Tegnap bevettem a fogamzásgátló tablettát a megszokott időpontban, viszont a bevételt követően 2 óra után hányás lépett...