• Fogamzásgátló tabletta abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretnék érdeklődni, mit tegyek! Abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, mert én Loette nevű tablettát szedtem van benne rózsaszin és fehér szinűek.Rendszeressen normálisan szedtem és mostmár 3 hete nem volt havivérzésem amikor a fehér szinűt elkezdtem szedni.a fehér szinűekből beszedtema normális 7drb.és semmi beszedtem a következő haviból is a fehéreket de semmi nem volt havivérzésem.és utánna abbahagydtam a szedést azóta várok hogy legyen havivérzésem.Ez kb. már 3 hete igy van.De azóta csináltam terhességi tesztet, nem vagyok terhes.Szeretném megtudni hogy a gyógyszer abbahagyása utánn meddig kell várni hogy legyen havivérzésem, ez normális? És még mire kell számitanom hogy abbahagydtam a gyógyszer szedését? Hasfájás, rosszullét....segitséget kérek.

        A gyógyszert már több mint egy éve szedem.

        A segitségüket előre is köszönöm!

        Tisztelettel:lovas2

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Lovas!

        Nem kell semmit sem beszedni, szépen lassan meg fog jönni a vérzése. Hogy mikor? Hát lehet, hogy hónapok múlva. De emiatt nem kell aggódnia. minden rendben van.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 09:46:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!