• Fogamzásgátló tabletta hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr!

         

        5 napja szedek fogamzásgátló tablettát, életemben először. Kérdésem az lenne, hogy mikor kezdi el kifejteni hatását, tehát mikortól lehet eltekinteni másfajta védekezési eszközöktől? Sokféle verziót hallottam már, ezért kérem szakértő válaszát.

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Ebben a kérdésben bizony még az orvosok is többféle verziót mondanak. Én azt javaslom, hogy biztosra menjen, a 14. napig várjon, addig más módszerrel is védekezzen, ezután már nem kell. (feltéve, ha a menses első napjától szedi a gyógyszert)

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 19:54:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!